Aanvullende informatie

eBike Roden

Het vertrouwde adres voor een goede en betaalbare ebike.

  • Goede en goedkope tweedehands ebikes, ook geschikt voor scholieren!
  • Grootste collectie occasion Amslod ebikes van Noord-Nederland.
  • Degelijke en betrouwbare gebruikte ebikes met een goede accu (600Wh of meer) al vanaf € 675,-
  • Ook voor reparatie, service en onderdelen.
  • Standaard twee maanden garantie!
  • Wij werken op afspraak en adviseren om eerst even contact op te nemen voordat u onze showroom bezoekt. Zo zorgen wij dat er voldoende tijd is om u te helpen de juiste keuze te maken.

 

Ook voor aankoop via een fietsplan of met Leergeld

Waarom een goede, gebruikte ebike?

  1. De prijs van een goede, gebruikte ebike ligt bij ons beneden de € 1000.
  2. Een nieuwe ebike heeft het 1 e jaar een heel hoge afschrijving van ongeveer 50%.
  3. Bij de aanschaf van een gebruikte ebike is de investering dus een stuk lager en de afschrijving ongeveer € 100 /jaar.
  4. Gebruik maken van het Fietsplan- of een Leergeld-regeling kan ook met een gebruikte ebike, als u maar een factuur van de aankoop heeft. Mits de ebike netjes wordt behandeld kan de ebike eventueel weer verkocht worden na drie jaar voor de nettoprijs die u ervoor betaald heeft. En zo fietst u in feite gratis.

Fietsplan

Voor werkgevers, zzp’ers en werknemers bestaat er een Fietsplan. Eens per drie jaar kan er een ebike worden aangeschaft met belastingvoordeel. De ebike wordt dan betaald met brutoloon. Hierdoor hoeft er minder inkomstenbelasting te worden afgedragen. De aankoopfactuur kan worden verwerkt in de boekhouding.

Leergeld

Stichting Leergeld wil kinderen die om financiële redenen niet kunnen meedoen aan activiteiten laten meedoen. Bij de lokale Leergeldstichting in de gemeente kan hulp worden aangevraagd voor activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn. Hieronder valt ook de aanschaf van een ebike. Kijk voor het aanvragen van Leergeld-hulp voor de aanschaf van een ebike of voor meer informatie op www.leergeld.nl

Bezorging en garantie

eBike Roden bezorgt ebikes door heel Nederland. Bijdrage in de bezorgkosten € 50. Op de ebikes zit twee maanden garantie. Slijtage en schade door ondeskundig gebruik is uitgesloten. 100% vergoeding voor montage- en demontagekosten en gebruikte onderdelen.

 

 

 

 

 

eBike Roden
Stukken 7
9301 ZC Roden
T: 050-5013189
Info@hlproden.nl